FANDOM"Troebel verleden (deel 2)" — woensdag 24 april 2013
Seizoen 9 - Aflevering 13

Kan inspecteur Smeekens zijn grote liefde Linde nog redden uit de klauwen van de Koningsen? En verliest De Maegd na zijn echtgenote nu ook nog zijn dochter? Smeekens ziet de verdwijning alleszins als een bevestiging van zijn vermoeden dat de dood van ex-rechercheur Patrick Diels iets te maken heeft met de dubbele moord die het team onderzoekt. Hoe dieper de speurders graven, hoe duidelijker het wordt dat dit verband moet worden gezocht in het verleden. Opnieuw duikt daarbij de naam van Antoon Konings op, en ook die van Werner Swaegers, de overleden broer van Linde. De speurders beseffen dat ze Linde en Machteld pas kunnen terugvinden wanneer ze alle puzzelstukken in elkaar hebben doen passen. Het wordt zonder twijfel een genadeloze race tegen de tijd, waarin ook het team van Van In niet ontsnapt aan een vuurzee van kogels...
----------
Deze inhouden worden voor elke aflevering vernieuwd. Als dit niet de inhouden van de laatste aflevering zijn (als de datum hierboven niet overeenstemt met de datum van de laatste aflevering), probeer dan eens hier te klikken.
"Represaille" — woensdag 12 maart 2014
Seizoen 10 - Aflevering 1

Na de dodelijke aanslag op Thiery Konings, de zoon van drugsbaron Antoon Konings, ligt inspecteur Cockx met zware verwondingen in het ziekenhuis. Van In en zijn team zetten alles op alles om de daders van de aanslag te vinden. Daarnaast voeren ze ook een onderzoek naar de moord op de boekhouder van Victor Speliers, een concurrent van Antoon Konings. De speurders vrezen dat in Brugge een ware drugsoorlog is uitgebarsten. Doordat Smeekens veel tijd doorbrengt aan het ziekbed van zijn collega, komt zijn relatie met Linde Swaegers zwaar onder druk te staan. Ondertussen hebben de dokters minder goed nieuws.
----------
Deze inhouden worden voor elke aflevering vernieuwd. Als dit niet de inhouden van de volgende aflevering zijn (als de datum hierboven niet overeenstemt met de datum van de volgende aflevering), probeer dan eens hier te klikken.
Groepsfoto S10
"We komen daar aan het huis van mijn liefje, en die deur staat open. Ik zeg: 'Laat gij altijd die deur open staan?' Dus ik ben voorzichtig, ik wandel binnen. En ineens hoor ik vanuit de gang zo eens: 'Zeg schatteke, moeten we de politie niet bellen?' Waarop dat ik zeg: 'Ja maar, ik ben van de politie!' Verstadet?"
Inspecteur Tom Smeekens, S09E13